Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"To me motivira"

Olmo napokon otkrio koliko je bio blizu povratka u Barcelonu: Dinamo je mogao zaraditi čak 10 milijuna eura?

Olmo se napokon oglasio o ponudi Barcelone koja je ponudila 75 milijuna eura za njega.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjim satima ljetnog prijelaznog roka pojavila se informacija da je Barcelona ponudila 75 milijuna eura za Danija Olma, bivšeg igrača Dinama koji je karijeru započeo upravo na Camp Nou.

Međutim, vrlo je brzo stigla odbijenica iz RB Leipziga koji je ocijenio da bi bilo preriskantno ostati bez Olma posljednjeg dana prijelaznog roka.

To je posebno ražalostilo čelnike Dinama koji su ostali bez ogromne zarade jer imaju pravo na postotak od njegovog budućeg transfera. Navodno, hrvatski prvak je mogao zaraditi čak 10 milijuna eura.

U razgovoru za njemački Suddeutsche Zeitung, Olmo je napokon prekinuo šutnju i otkrio zašto je propao njegov povratak na Camp Nou.

gol expired Tek je naslijedio Messijevu desetku u Barceloni, a već bi mogao otići: Za sve je kriv moćni agent divider

"Nije bilo dovoljno vremena da bismo uopće razmišljali o transferu, sve je bilo prebrzo", rekao je Olmo pa dodao kako je u potpunosti posvećen Leipzigu.

"Sada sam u potpunosti koncentriran na sezonu u Leipzigu. Zadovoljan sam ovdje, želim igrati, boriti se sa svojom momčadi u europskim natjecanjima. To me motivira", zaključio je reprezentativac Španjolske.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider