Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi nakon 30 godina

Španjolska se klanja Olmu koji dominira naslovnicama: ''Ples debitanata'' koji su ispisali povijest

Prošlo je 30 godina od kada su dva debitanta postigla pogodak u istoj utakmici za Španjolsku. Pau Torres pronašao je put do mreže u manje od minute nakon što je ušao u Cadizu, ali ni Daniju Olmu nije trebalo puno više.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolske naslovnice pune su Dinamovog igrača Danija Olma. AS na svojoj naslovnici prikazuje Olma uz naslov ''Ples debitanata'', jer su Pau Torres i Olmo zabili u svom debiju, dok su Sarabia i Gerard Moreno također postigli prve golove za La Roju.

U povijesti španjolske reprezentacije 794 igrača su predstavljali Furiju, a Roberto Moreno odgovoran je za njih petoricu otkad je na preuzeo dužnost od Luisa Enriquea. Unai Núñez, Pablo Sarabia, Gerard Moreno, Pau Torres i Dani Olmo.

gol expired Olmo zabio u debiju za Španjolsku čim je ušao u igru! divider

U petak protiv Malte Torres i Olmo su ispisali povijest, postali su prvi debitanti nakon 30 godina koji su u istoj utakmici zabili za Španjolsku. Prije njih to su uspjeli Juanito i Fernando 15. studenog 1989. protiv Mađarske.

Marca, najčitaniji španjolski list, preko udarne stranice pokazuje novi broj 12 reprezentacije i njegovo ime na dresu uz naslov "Novajlije donose golove".

El Mundo Deportivo, najčitaniji sportski list u Kataloniji, također je posvetio naslovnicu Olmu, ali on se ne vidi na glavnoj fotografiji jer je ispod igrača okupljenih oko njega dok mu čestitaju na pogotku.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider