Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gotovo identične priče

Već je godinama u Premier ligi, a navijači tek sad primijetili detalj na njegovoj ruci: Nastradao je kao naš rukometaš

Dan Burn iz Newcastlea ostao je bez prsta kad je imao 13 godina u sličnoj nesreći kao Ivan Čupić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaš Newcastlea Dan Burn već godinama igra u Premier ligi, ali mnogi obožavatelji otočkog nogometa tek danas su shvatili kako mu nedostaje prst na desnoj ruci.

Svrake su doputovale na noge Chelseaju i izgubile minimalnih 1:0 u posljednjim minutama utakmice, a upravo je Burn, koji je bio odličan cijelu utakmicu, loše reagirao kod tog gola. U nemoći se uhvatio za glavu, a kad su je kamermani uhvatili u krupni plan, taj se detalj na Burnovoj ruci jasno dao primijetiti.

Nastradao kao Ivan Čupić

Društvene mreže brzo su počele komentirati kadar s televizije koji je objavio jedan od navijača, a uskoro se pojavilo i objašnjenje koje je dao sam igrač. Naime, otkrio je kako je bez prsta ostao kad je imao 13 godina.

Dogodilo mu se slično što i našem rukometašu Ivanu Čupiću, pokušavao je preskočiti ogradu, ali mu je prst zaglavio u njoj i morali su ga djelomično amputirati. Jedina razlika između njega i Čupića jest što je on nosio prsten kao modni dodatak, a naš rukometaš je stradao jer mu se za ogradu zakačio vjenčani prsten.

Tablica Premier lige

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider