Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sasvim iskreno

Dambrauskas zagrmio: "Da odmaram Livaju? Pa zašto Real ne odmara Modrića?"

Valdas Dambrauskas je najavio dvoboj protiv Šibenika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk u sklopu 30. kola HNL-a dočekuje Šibenik. Dvoboj se igra u subotu od 19:05.

Bijeli jednostavno ne smiju kiksati ako žele zadržati šanse za naslov prvaka. S druge strane Šibenik se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi, motiv će im sigurno biti jako velik za iznenađenje na Poljudu.

Utakmicu je najavio trener Hajduka Valdas Dambrauskas. Novinari na Poljudu pitali su Dambrauskasa planira li odmarati Livaju, a on im je ovako odgovorio:

gol expired Problemi na vidiku: UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Atletico Madrida divider

''Najteže pitanje za mene. Koliko ima godina, 38, 40? On je na vrhuncu moći. Svaki dan trenira, jedan je od najboljih igrača u ligi. Zašto Real nikada ne odmara Modrića i Benzemu? Za mene najbolji igraču moraju biti na terenu. To nije u redu ni prema navijačima. Oni žele gledati Livaju. Ako su spremni, takvi igrači moraju igrati'', rekao je trener Bijelih pa dodao:

VIDEO Marko Livaja udara glavom u stativu protiv Rijeke

Imamo još osam utakmica. Ako pričamo o pritisku, govorim o prilici. Možda nam sutrašnja utakmica vrijedi više od tri boda. U nedjelju igraju naši konkurenti. Svašta se u sportu može dogoditi. Kada si u zaostatku, onda je jasno da neriješen rezultat nije dobar.

gol expired Vettelov vatreni povratak u F1: Gasio požar na svom bolidu pa jednim potezom šokirao suce divider

Drugačije je kada imaš nekoliko bodova prednosti. Onda bod i nije uvijek loš. Očekivali smo više od sebe u Osijeku, da igramo bolji nogomet, kreiramo više prilika. Odgovor igrača ovog tjedna je bio odličan. Vjerujem da ova grupa ima budućnost. Ne gledamo na prošlost, vjerujemo u sebe'', kaže Dambrauskas.

Hajduk u 28 odigranih utakmica ove sezone u HNL-u ima 53 boda. Splićani su trenutno četvrti sa sedam bodova manje od prvog Dinama.

Tablica HNL-a:

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider