Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
trofej dinamo

Cvjetno osvojilo Westgate i približilo se velikoj završnici na Šalati

Cvjetno Poliklinika Milojević osvojila je svoj drugi turnir u sklopu natjecanja Trofej Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su dignuli “kantu” na Kegliću, dečki iz Cvjetnog ponovno su trijumfirali na Westgateu, četvrtom od pet kvalifikacijskih turnira s kojih će osam najboljih ekipa početkom rujna odigrati veliku završnicu na Šalati.

Cvjetno je u finalu Trofeja Dinamo Westgate svladalo MNK Kustošiju tek nakon boljeg izvođenja penala budući da je regularni dio utakmice završio 0:0.

Treće mjesto osvojila je Jelena Trade, a četvrti je bio Inservio Jarun. Najboljim igračem turnira proglašen je Matija Ceraj iz ekipe MNK Kustošija, najbolji strijelac bio je Ivan Majić iz Cvjetnog s pet pogodaka, a najboljim golmanom proglašen je Goran Škorić koji je sjajnom intervencijom prilikom raspucavanja penala Cvjetnom donio naslov.

Također, na Trofeju Dinamo Westgate skupljeno je 11.645 kuna za Marka Dabelića, 17-godišnjeg mladića koji je teško stradao u prometnoj nesreći. Najviše novčanih sredstava prikupljeno je na humanitarnoj utakmici koju su u subotu odigrale legende Dinama i dečki iz Zaprešića.

Slijedi ljetna pauza, od 25. do 27. kolovoza u Dugavama će se održati peti turnir Trofeja Dinamo, nakon kojeg ćemo dobiti osam najboljih ekipa koje će odigrati završnicu na Šalatu. U ukupnom poretku trenutno vodi Jelena Trade s 34 boda, Cvjetno Poliklinika Milojević 26, MNK Kustošija 25, Gold Caffe 24, Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi 21, Playbox Mr. Jack i CB Doberman 20, a Tiskara Dikopa 16. Na Trofeju Dinamo za sada je nastupilo više od 50 ekipa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider