Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reakcije iz Dinama

Cvitanović o ždrijebu: "Razmišljam samo o tome da budemo bolji"

Dinamo je izvukao stare znance, a ako žele proći dalje morat će podići igru koja protiv Oddsa nije dobro izgledala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo će u play-offu Europske lige igrati protiv starog znanca – albanskog Skënderbeua. Modri su već igrali protiv albanskog predstavnika 2015. u play-offu Lige prvaka i prošli s visokih 6:2. No, prošle su dvije godine od tih utakmica, a novi sraz nosi nove izazove - pogotovo u Dinamovom slučaju koji danas djeluje kao puno slabija momčad u odnosu na spomenute susrete.

''Neću govoriti o favoritima, s obzirom na to da nisam gledao kakvi su oni. Razmišljam samo o nama i o tome da mi budemo bolji. Igrali smo protiv njih prije dvije godine i prošli smo ih. Međutim, dvije godine puno znače u nogometu i sigurno da su se ekipe dosta promijenile. Usporedbe u tom smjeru su deplasirane'', prenosi službena stranica Dinama izjave trenera Marija Cvitanovića.

''Moram reći da maksimalno respektiram protivnika. Radi se o klubu koji je već dugi niz godina prvak Albanije. Izbacili su Mladu Boleslav, to znači da se radi o kvalitetnoj ekipi. Naravno da trebamo respektirati i cijeniti sve, ali trebamo gledati sebe i biti što bolji da bi nama bilo lakše'', rekao je Cvitanović.

Dinamo je s puno muke izbacio skromni norveški Odds u 3. pretkolu, a iako je prolaz na kraju dana najvažniji, dojam koji su Modri ostavili daleko je od idealnoga. Skënderbeu djeluje kao kudikamo teži protivnik, a Cvitanović nema puno vremena za podizanje igre – prva utakmica na Maksimiru na rasporedu je već 17. ovoga mjeseca.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider