Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U manje od 2 minute

Čudesni povratak Barce: Messi i društvo u dramatičnoj završnici poništili Sevillu

U 30. kolu španjolskog prvenstva Sevilla je u subotu na svom stadionu protiv vodeće Barcelone odigrala 2-2, ispustivši priliku da Barci nanese prvi poraz u Primeri.

Slavlje Barcelone (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Sevilla je povela u 36. minuti pogotkom Franca Vazqueza, a na 2-0 povisio je Luis Muriel u 50. minuti. Leo Messi, koji zbog ozljede nije igrao za Argentinu u dvije prijteljske utakmice, bio je na klupi za pričuve, a u igru je ušao u 58. minuti kada je Barca već gubila 0-2.

Sevilla je nizala prilike, ali niti jednu nije uspjela realizirati i to je na kraju skupo platila. U manje od dvije minute primila je dva gola, prvo im je zabio Luis Suarez (88), a potom Lionel Messi (89). Ivan Rakitić odigrao je cijeli susret za Barcu, a u 87. minuti pogodio je stativu.

Nogometaši Real Madrida u subotu su u gostima protiv Las Palmasa slavili s 3-0, a Luka Modrić asistirao je za prvi pogodak.

Modrić je u 26. minuti perfektnom dubinskom loptom pronašao Garetha Balea, koji trese mrežu. Preostala dva pogotka pala su iz penala, prvo je pogodio Karim Benzema (39-PEN), a zatim Gareth Bale (51-PEN). Luka Modrić igrao je za Real do 61. minute, kada ga je zamijenio Mateo Kovačić. Alen Halilović je za Las Palmas odigrao cijeli susret, pruživši solidnu partiju.

VIDEO: Sevilla - Barcelona 2:2

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider