Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu oduševljeni

Crvena zvezda pokušala "kopirati" Dinamo, navijači ih popljuvali: "Prestanite, molim vas"

Crvena zvezda je pokušala prekopirati Dinamo s postavljenjm navijačkih šalova na gradske spomenike.

Uoči prve utakmice proljetnog dijela sezone Crvena Zvezda je postavila navijačke šalove na nekoliko beogradskih spomenika i tako podsjetila na prošlogodišnju akciju Dinama uoči dvoboja s Krasnodarom u Europskoj ligi.

Tada je na nekoliko zagrebačkih spomenika, poput kipa bana Josipa Jelačića, osvanuo Dinamov šal, a cijela je akcija nazvana" Velikani Zagreba danas navijaju za vas".

Iako je beogradski klub ovim potezom pokušao motivirati navijače na dolazak na Marakanu, isti nisu bili previše oduševljeni tom akcijom. Prvo im je nekoliko navijača na Twitteru spočitnulo da se radi o oskvrnuću spomenika što je pak kažnjivo zakonom, a potom su dodali da su samo prekopirali Dinamo.

Navijači Crvene zvezde nisu bili oduševljeni

"Prestanite ljude, ideja je užasna. Prestanite jednostavno, molim vas", napisao je jedan navijač.

Zanimljivo, akcija beogradskog kluba nosi i sličan naziv: "Svi srpski pobjednici su stavili Zvezdin šal", a kako je to izgledalo možete vidjeti OVDJE.

Inače, u četvrtak 17. veljače nogometaši Dinama i Seville igraju prvu utakmicu play-offa osmine finala Europske lige u Španjolskoj, dok je uzvrat tjedan dana kasnije na Maksimiru.

Nogometaši Dinama imat će snažnu navijačku podršku u dalekoj Sevilli, već je rasprodano tisuću ulaznica za gostujući sektor, a u Zagreb je stigao novi, dodatni kontigent od 700 ulaznica. Cijena jedne ulaznice je 230 kuna.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider