Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Majka troje djece

Procurili novi detalji tragedije: Supruga nogometaša ubijena je na koncertu kao dio osvetničkog plana?

Cristina Viti Arandi, supruga Ivana Torresa, nedavno je ubijena u Paragvaju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paragvaj je nedavno potresla tragedija. U pucnjavi u noćnom klubu za vrijeme koncerta ubijena je Cristina Viti Arandi, a ozlijeđeno je još pet osoba.

Cristina je bila supruga paragvajskog nogometaša Ivana Torresa, koji igra za tamošnji klub Olimpia, pa je vijest o ovom događaju uskoro okupirala i sportske rubrike.

Prva verzija događaja navodila je na zaključak da se radilo o nesretnom događaju, ali u međuvremenu su na površinu isplivali detalji koji bacaju novo svjetlo na ovu tragediju.

Ispaljen joj metak u glavu u VIP dijelu dvorane

Nesretna Cristina bila je u društvu svojeg supruga u trenutku kada je joj je ispaljen metak u glavu. On joj je pokušao pomoći, ali nažalost, preminula je na putu do bolnice.

Sve to dogodilo se u VIP dijelu dvorane, gdje je i osiguranje na izuzetno visokoj razini, pa su mediji u Paragvaju pokrenuli pitanje kako se uopće moglo dogoditi da naoružane osobe pristupe u taj dio s uglednim uzvanicima.

Prema nekim izvorima, Cristinino ubojstvo bilo je dio osvetničkog plana narkomafije. Njezin otac je jedan od inspektora u lokalnoj policijskoj postaji i zadužen je za hvatanje trgovaca drogom, a upravo je u tijeku istraga koju on vodi protiv jednog kartela.

Cristina je iza sebe ostavila supruga i troje djece.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider