Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki planovi

Cristiano Ronaldo predao Realu popis: Salah jedan od nekolicine igrača koje želi ovog ljeta

Cristiano Ronaldo želi da Real Madrid na ljeto potpiše Mohameda Salaha.

Alex Oxlade-Chamberlain i Mohamed Salah (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema pisanju ''Diario Gola'', Cristiano Ronaldo je navodno predao španjolskom velikanu popis potencijalnih transfernih ciljeva ovog ljeta, koji uključuje i fenomenalnog igrača Liverpoola Mohameda Salaha.

David De Gea, Thibaut Courtois, Marquinhos, David Alaba, Goncalo Guedes i Arsenalov Hector Bellerin također se smatraju mogućim Realovim metama ovog ljeta, a tu su i napadačke želje Harry Kane i Robert Lewandowski.

Već od ranije je poznato kako se Real sprema za prometno ljeto nakon što je ispao iz utrke za naslov prvaka u La Ligi. Očekuje se kako će Madrid biti poprilično angažiran na tržištu, a Ronaldo želi iskoristiti svoj utjecaj kako bi pomogao u dovođenju igrača.

U cijeloj priči nije mogla proći nezapaženo ni Salahova spektakularna sezona u Liverpoolu. Egipćanin je proteklog vikenda zabio svoj 32. pogodak ove sezone i na putu je da do kraja sezone prođe broju od 40 golova. Nedavno je i proglašen igračem Premierlige za mjesec veljaču.

Liverpool će, naravno, očajnički pokušati zadržati Salaha nakon što je ove godine već ostao bez Coutinha. Ponudit će mu i novi bogati ugovor samo da ostane na Anfieldu, ali nije isključivo da ako dođe ponuda Reala, da može doći do sličnih problema kao s Coutinhom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider