Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zapalio društvene mreže

Bizaran ''magični'' gol Ronalda koji je izazvao pomutnju: ''Nevjerojatno! Mislio sam da se treba ponoviti''

Nitko nije mogao vjerovati svojim očima kad je pogledao snimku Ronaldova jedanaesterca protiv PSG-a.

Cristiano Ronaldo (Screenshot Twitter)

U prvoj utakmici osmine finala Lige Real Madrid je preokretom došao do pobjede protiv PSG-a. Izgledalo je kao da bi to mogla biti još jedna blijeda partija Reala na Bernabeuu, no onda u 44. minuti Lo Celso neoprezno ruši Kroosa i sudac Rocchi dosuđuje kazneni udarac.

Ronaldo se s "bijele točke" iskupio za promašaje i izjednačio rezultat na 1:1, a sebi darovao jubilarni, 100. gol u Ligi prvaka. Međutim, ono što je zapanjilo svijet bio je trenutak neposredno prije izvedenog jedanaesterca.

Kod izvođenja udarca s bijele točke Portugalac se zaletio, a lopta je sama poskočila prije nego što ju je desnom nogom udario i poslao u mrežu. Na usporenoj snimci vidi se da se lopta pomaknula, no Ronaldo ju nije dirao dvaput, što bi značilo da se mora ponoviti najstroža kazna, već je prije udarca desnom nogom, ljevicom zahvatio travnjak koji je vjerojatno digao loptu prije samog kontakta.

Ubrzo nakon toga na društvenim mrežama i među komentatorima nastala je pomutnja.

"Nevjerojatno! Čim sam vidio penal, pomislio sam da je dvaput dirao loptu i da ga treba ponoviti. Ali ako pogledate pažljivo, zapravo se pomaknuo travnjak i podigao loptu. Samo je poskočila za pravi volej. Nevjerojatno je koliko je Ronaldo precizan čak i kad se lopta pomakne", rekao je bivši engleski reprezentativac Michael Owen, koji danas radi kao TV komentator.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider