Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bliži se rastanak?

Što se događa s Ronaldom? Do sada ga nismo imali prilike gledati u ovakvom izdanju

Talijanski mediji sve više pišu kako Cristiano Ronaldo nije zadovoljan u Juventusu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ravnodušan, ogorčen, nervozan, iritiran, udaljen, sve su to epiteti koji se posljednjih tjedana mogu pročitati o Cristianu Ronaldu u talijanskim medijima.

Bez dvojbe, portugalski je napadač nezadovoljan u dresu Juventusa, što ne skriva svojim ponašanjem na terenu i izvan terena.

Sve češći ispadi Ronalda

Jedan od posljednjih ispada dogodio se nakon utakmice s Geonom, kada je torinska momčad slavila s 3:1. No, Portugalac je bio ljutit jer nije zabio pogodak, zbog čega je eksplodirao u svlačionici i udario šakom u zid. Nakon tuširanja, napustio je svlačionicu bez riječi.

Bez ikakve dvojbe, ovo nije jedna od boljih sezona Cristiana Ronalda na  nogometnom terenu. Već tri utakmice ne zna za pogodak, a to je i njegov najduži niz bez pogotka od ozljede u prvoj sezoni otkako nastupa za Juventus.

gol expired Cijela Europa navija za njih, Rakitić oduševljen: "Sevilla smije sanjati naslov prvaka" divider

Posljednji je put zabio u susretu protiv Napolija kada su slavili s 2:1.

Uz sve to, Juventus koji je naviknut na dominaciju u Serie A, trenutno je tek četvrta momčad talijanskog prvenstva, što plasman u Ligu prvaka naredne sezone čini neizvjesnim.

Ronaldo napušta Torino ako...

Zbog toga se sve više priča o budućnosti Cristiana Ronalda u Juventusu koja nije sasvim izgledna.

Portugalac ima ugovor sa "Starom damom" do ljeta 2022. godine, a prema posljednjim informacijama sve je vjerojatniji njegov povratak u Manchester United, dok bi u suprotnom pravcu mogao krenuti Paul Pogba.

Prema talijanskim medijima, Ronaldo je već poslao poruku svome zastupniku Jorgeu Mendesu da mu potraži novi klub. Povratak u madridski Real nije izgledan, dok se kao jedina moguća opcija nameće povratak u United. 

No jedno je sasvim sigurno. Ako Juventus ne izbori ulazak u Ligu prvaka, Ronaldo napušta Torino.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider