Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"imamo puno iskustva"

Realov stroj za golove uoči PSG-a na radnoj temperaturi: Sedam golova u četiri utakmice!

Cristiano Ronaldo vjeruje u pobjedu i prolaz Real Madrida u četvrtfinale Lige prvaka.

Cristiano Ronaldo slavi pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka, u kojoj Real Madrid dočekuje francuski PSG, najbolji igrač Kraljevskog kluba Cristiano Ronaldo kratko je razgovarao s novinarima. Svjestan je moći PSG-a, ali vjeruje da je njegov klub preiskusan da bi ga se "otpisivalo" u ovom dvoboju.

"Bit će to teška utakmica, jer igramo protiv velike momčadi i odličnih igrača. Moramo ih poštivati. No mi imamo vrlo jaku momčad i jako puno iskustva igranja u ovom natjecanju. Ako želimo izboriti prolaz u četvrtfinale, moramo odigrati dvije savršene utakmice", rekao je Portugalac.

Od početka sezone 2017./2018. Cristiano Ronaldo nije na razini iz prethodnih godina, no njegova forma u posljednje četiri ligaške utakmice sve je bolja i bolja. Zabio je sedam pogodaka i upisao dvije asistencije. 

"Stvari ne idu onako kako sam očekivao, ali ako me iskustvo nečemu naučilo, to je da moram nastaviti naporno raditi da bih u budućnosti ostvario svoje ciljeve. Uvijek nastojim dati sve od sebe i igrati na najvišoj razini. Da bismo ostvarili naše ciljeve, moramo se boriti iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu."

Predstojećeg ljeta na rasporedu je Svjetsko prvenstvo u Rusiji, na kojem će Portugal nastupiti kao prvak Europe.

"Znamo da nismo favoriti natjecanja. To su Španjolska, Francuska, Brazil i Njemačka. No nalazimo se u skupini reprezentacija koje mogu otići daleko", zaključio je Ronaldo.

Utakmica Reala i PSG-a na rasporedu je 14. veljače, na samo Valentinovo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider