Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vratio se cr7!

Ronaldo 'prodavao fore' Modriću i ekipi, ali uskoro su se smijali njemu

Cristiano Ronaldo vraća se utakmicama nakon ozljede u finalu Eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je ljetni odmor Cristiano Ronaldo proveo u oporavku od ozljede zadobivene u ranoj fazi finala Eura, bili su mu to vjerojatno najdraži ljetni trenuci života. Razlog je naravno sezona u kojoj je osvojio Ligu prvaka s Real Madridom i Europsko prvenstvo s Portugalom. Koliko god da se on veselio Zlatnim loptama na čijim je dodjelama i plakao, ovo su trofeji koji se računaju i zbog kojih treba pustiti suze radosnice.

Ronaldo se oporavio i danas bi trebao zaigrati protiv Osasune. Bit će to već osma sezona u dresu Reala s kojim u sedam godina i nije baš imao neku berbu trofeja. Dvije Lige prvaka osvojene su tek u drugoj polovici madridske ere, a gotovo nevjerojatno zvuči podatak da je Cristiano Ronaldo tek jednom okusio što znači biti prvak Španjolske.

Prema najavama iz Madrida, to je ove sezone (kao da nije bio svake) prioritet broj 1. Dosta im je već dugogodišnje velike dominacije Barcelone i Zidaneova momčad na čelu s Ronaldom trebala bi napokon (nakon 2012.) podići pehar prvaka.

Pojavila se priča kako se Zinedine Zidane dogovorio sa svojom najvećom zvijezdom oko doziranja nastupa, no Francuz to nije htio potvrditi pa ćemo vidjeti hoće li Portugalac i dalje inzistirati na igranju svih utakmica i nabijanju statistike.

Ronaldo je spreman, na treninzima se zabavlja i osmijeh mu ne silazi s lica. Uspio ga je na trenutak skinuti samo njegov jako dobar prijatelj i sunarodnjak Fabio Coentrao. Cristiano je prodavao fore i trikove suigračima, ali onda je sijevnuo 'tunel' Coentraa nakon čega se CR7 pravio da se ništa nije dogodilo. Ali čut će Coentrao svoje…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider