Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajnog je raspoloženja

VIDEO United pružio novu šansu Cristianu Ronaldu, ponovno trenira s prvom momčadi

Cristiano Ronaldo se priključio Manchester Unitedu za dvoboj Europske lige protiv Šerifa.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Nogometaši Manchester Uniteda spremaju se za novi ispit u Europskoj ligi. U goste im stiže moldavski Šerif, a na današnjem treningu momčadi se priključio – Cristiano Ronaldo.

Zbog incidenta na utakmici protiv Tottenhama (2:0) u Premier ligi, kada je odbio ući u igru kao zamjena, portugalski je nogometaš izbačen iz prve momčadi. Propustio je dvoboj protiv Chelseaja, a nakon nekoliko dana kazne, vratio se među Crvene vragove.

Na treningu je bio sjajnog raspoloženja, nasmijan od uha do uha i posvećen radu kako bi se što prije vratio u momčad i zaslužio povjerenje trenera Erika Ten Haga.

Upravo je nizozemski strateg potvrdio da je Ronaldo odbio ući u igru protiv Tottenhama, zbog čega je dobio tešku kaznu. Na kraju se portugalski nogometaš posuo pepelm i porukom na Instagramu ispričao navijačima zbog svog ponašanja, kada je prije isteka vremena odšetao s terena u svlačionicu:

Luka Modrić VIDEO Nikad viđene snimke Luke Modrića: Ispričao je svijetu svoju emotivnu priču divider

"Počeo sam kao vrlo mlad igrač, stariji i najiskusniji igrači uvijek su mi bili primjer. I ja sam se uvijek trudio biti primjer mladim igračima u momčadima za koje sam igrao

Nažalost, to nije uvijek moguće, ponekad nas vruća glava nadvlada. Trenutačno osjećam da moram nastaviti s napornim radom u Carringtonu, moram podržati igrače i biti spreman za svaku priliku koja mi se pruži.

Odustajanje pred pritiskom nije opcija, nikad nije bila. Ovo je Manchester United, zajedno moramo ustrajati. Uskoro ćemo ponovno biti zajedno", zaključio je Ronaldo.

Za kraj dodajmo da je Šerif, protivnik Manchester Uniteda, smijenio hrvatskog trenera Stjepana Tomasa nakon prvog poraza u prvenstvu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider