Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poludio na njih

Cristiano Ronaldo poput Fergusona urlao na suigrače u svlačionici, pitao ih je li ih sram

Manchester United je stigao do preokreta protiv Atalante, ali tek nakon povišenih tonova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred nedjeljni derbi, najveći u Engleskoj, između ljutih rivala Manchester Uniteda i Liverpoola na Old Traffordu, engleski su tabloidi donijeli informaciju iz svlačionice Uniteda. Netko je u medije pustio priču o onome što se dogodilo u pauzi utakmice Lige prvaka protiv Atalante.

Podsjetimo, talijanska je momčad vodila 2:0 nakon prvih 45 minuta, a prvi je pogodak postigao naš Mario Pašalić. No u drugih 45 minuta United je izašao odlučan da preokrene rezultat što je i konačno ispio pobjedničkim pogotkom Cristiana Ronalda.

''Mi smo Manchester United, mi nikad ne odustajemo, ovo je Old Trafford'', slao je poruke Ronaldo navijačima putem društvenih mreža na njihovo opće oduševljenje.

Koliko povratak Portugalca znači Unitedu bilo je jasno odmah. Prometnuo se u vođu, ima autoritet veći i od menadžera Solskjaera.

Upravo j on, a ne Norvežanin, održao motivacijski govor nakon prvih 45 minuta slabe igre protiv Atalante. Navodno je urlao na suigrače i pitao ih je li ih sram. Podsjetio ih je da bi u slučaju poraza možda stigli u situaciju da ne prođu skupinu, što bi za United, ali i Ronalda bio veliki debakl.

Nekad je u svlačionici ''vrući fen'' igračima priuštio Sir Alex Ferguson. Sada je tu ulogu preuzeo Ronaldo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider