Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpuno otvoren

Cristiano Ronaldo otkrio pravi razlog odlaska iz Reala i obećao osvetu za napade

Portugalac sanja kako po šesti put podiže Zlatnu loptu, čime bi prestigao Lionela Messija

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U intervjuu za magazin koji u prosincu dodjeljuje Zlatnu loptu, France Football Cristiano Ronaldo je, između ostalog, progovorio  o svom odlasku iz Real Madrida te optužbi za silovanje.

Portugalska zvijezda istaknula je da je glavni razlog njegova odlaska iz Reala Florentino Perez, koji je prestao gledati na njega kao neophodnog i da je odnos između njih zahlađen.

''Osjećao sam da me se u klubu, osobito u odnosu s predsjednikom, ne gleda više kao prije, u prvih četiri ili pet godina. Tada sam imao osjećaj da sam Ronaldo, a sada me predsjednik gledao očima koje to više nisu značile'', rekao je igrač Juventusa u intervjuu za francuski časopis koji izlati u utorak.

Ta promjena stava, dodao je Portugalac, natjerala ga je da počne ''razmišljati o odlasku'' iz Madrida, kako bi na kraju sezone to i ostvario potpisavši za talijanski Juventus.

''Kada su se pojavile informacije da želim otići, imao sam osjećaj kao da me predsjednik ne želi zaustaviti'', izjavio je Portugalac.

Nije zbog Zidanea...

Ronaldo je nadodao da odlazak Zinedine Zidanea nije utjecao na njegovu odluku, a da za Juventus nije potpisao zbog novca, već zbog činjenice da su ga Talijani ''zaista željeli''.

''Da sam htio otići iz Reala zbog novca, otišao bih u Kinu, nudili su mi pet puta više. Nisam došao u Juventus zbog novca, u Madridu sam zarađivao isto, još i više… Razlika je u tome što me Juventus stvarno želio i oni su mi to pokazali'', objasnio je Cristiano.

Portugalac također sanja kako po šesti put podiže Zlatnu loptu, čime bi prestigao Lionela Messija. Smatra da to zaslužuje, ali da na neke stvari utječu i optužbe za silovanje u SAD-u.

''Naravno, ta priča ometa moj život, imam djevojku, četvero djece i obitelj s kojom sam u jako bliskim odnosima. Da ne spominjem svoj ugled'', poručio je Ronaldo, koji je uvjeren da će istina ''jednog dana izaći na vidjelo'' te je obećao osvetu onima koji od njegova života rade ''cirkus''.

Je li odlazak Ronalda najveći razlog krize u Realu?

Ukupno glasova:



 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider