Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Treneri otkrili kako

Cristiano Ronaldo odveo ekipu Al Nassra do naslova prvaka

Kapetan momčadi Al Nassra Cristiano Ronaldo dolazio je na treninge ekipe i savjetima pomogao djevojkama, tvrde njihovi treneri.

Cristiano Ronaldo (Foto: Screenshot)

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo stigao je kao nogometno pojačanje Al Nassra, ali izgleda kako je za 200 milijuna eura odlučio maksimalno ispromovirati svoj novi klub i državu. Naime, uključio se u rad ekipe Al Nassra i odveo djevojke do naslova prvaka.

"Naša tajna je Cristiano Ronaldo, stalno je dolazio na treninge, razgovarao s igračicama, savjetovao ih i motivirao, to nam je jako pomoglo, ima iste zasluge kao i mi ostali treneri“, priča jedan od trenera ekipe.

Za naslov su dobile nagradu od 370 tisuća dolara, a vjerojatno neće izostati ni bonus od klupskog gazde.

 

Ronaldo se već fotografirao s djevojkama

Dobit će i pohvale od svog uzora i klupskog savjetnika Ronalda, koji je na jednom od treninga potpuno oduševio kapetanicu Muniru Al-Hamdan. Po uzoru na Ronalda nosi sedmicu na dresu, a i privatno je njegova velika obožavateljica. Dokaz je široki osmijeh koji joj nije silazio s lica pri njihovu susretu.

Dobila je i fotografiju, ali zagrljaj dvaju kapetana kluba zasmetao je radikalnijem dijelu lokalne zajednice koji tvrdi kako prema arapskom zakonu ne bi smjelo biti dodira između muškarca i žene koji nisu u braku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider