Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ipak nije istina

Plemenita gesta Cristiana Ronalda je laž: Španjolci objavili vijest pa je izbrisali

Španjolska Marca objavila je lažnu vijest o tome kako je Cristiano Ronaldo pokazao plemenitost u teškim trenucima lijepom gestom prema oboljelima od koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako je prenijela Marca, napadač Juventusa Cristiano Ronaldo odlučio je transformirati svoj lanac hotela u Portuglau u bolnice kako bi pomogao u borbi protiv koronmavirusa.

Španjolski dnevni list sugerirao je da će Portugalac iskoristiti svoju marku hotela CR7, pretvarajući ih u improvizirane ''bolnice''. Ali sve to ipak se pokazalo netočnim, jer nedugo nakon toga Marca je izbrisala vijest s naslovnice i društvenih mreža. U prilog tome ide i činjenica da se na tu temu još nije oglasio ni Ronaldo ni nitko iz njegovog kruga ljudi.

Prije nekoliko dana zvijezda Juventusa je na svojim društvenim mrežama objavila poruku:

''Svijet prolazi kroz teško vrijeme koje zahtijeva najveću pažnju svih nas. Danas s vama ne razgovaram kao nogometaš, već kao dijete, roditelj i čovjek zabrinut događajima koji su pogodili svijet.''

Također, Cristiano Ronaldo naglasio je da je ''važno slijediti savjete WHO-a i vlasti o nošenju s ovom situacijom. Zaštita naših života je iznad svakog interesa''. Ronaldo je trenutno u samoizolaciji na rodnoj Madeiri. U Portugalu je do sada zabilježeno 78 zaraženih.

gol expired Gobert donira pola milijuna dolara, ali u NBA-u nastala panika jer je zarazio još jednu zvijezdu divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider