Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li ovo kraj?

Ronaldov oproštaj od Juventusa? Njegova poruka uzburkala duhove: "Ostvario sam cilj"

Pojedini mediji pišu o Ronaldovu odlasku iz Juventusa, a ulje na vatru dolio je sam Cristiano Ronaldo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo još je godinu dana vezan ugovorom s Juventusom, ali nagađa se da bi Portugalac mogao i ranije napustiti Staru damu.

Očekuje se da će ovog ljeta Ronaldo razgovarati o svojoj budućnosti s čelnicima torinskog kluba, a pojedini mediji pišu i da bi moglo biti transfera.

Ulje na vatru dolio je sam Ronaldo porukom na Instagramu koju su mnogi protumačili kao oproštaj od Juventusa. Prenosimo je u cijelosti.

"Ostvario sam cilj koji sam si postavio prvog dana"

''Život i karijera svakog igrača puna je uspona i padova. Svake godine igramo protiv fantastičnih momčadi sa sjajnim igračima i velikim ciljevima, pa uvijek moramo davati sve od sebe da ostanemo na izvrsnom nivou.

gol expired Mandžukić se oprostio od Milana, navijači oduševljeni porukom: "Hvala, ratniče" divider

Ove godine nismo uspjeli osvojiti Serie A, čestitke Interu na zasluženoj tituli. Međutim, cijenim sve što smo postigli ove sezone u Juventusu, kolektivno i individualno. Talijanski Superkup, Kup i titula prvog strijelca Serie A pune me srećom, pogotovo zbog teškoća u osvajanju u državi u kojoj ništa nije lako osvojiti.

S tim uspjesima ostvario sam cilj koji sam postavio prvog dana kad sam došao u Italiju: osvojiti prvenstvo, kup i superkup, biti najbolji strijelac i igrač u ovoj velikoj nogometnoj zemlji punoj sjajnih igrača, velikih klubova i s posebnom nogometnom kulturom.

"Ne lovim rekorde, rekordi love mene"

Već sam rekao da ne lovim rekorde, rekordi love mene. Za one koji ne razumiju što mislim, jednostavno je: nogomet je kolektivna igra, ali kroz individualne napore pomažemo našim momčadima da ostvare cilj. Uvijek treba tražiti više i više na terenu i raditi što više izvan terena, pa rekordi dolaze i momčadske titule postaju neizbježne, nekad kao prirodna posljedica.

gol expired Kovačić se nada prvom nastupu u četvrtom finalu Lige prvaka: "Nastup u finalu bi mi puno značio" divider

Dakle, vrlo sam ponosan na činjenicu koja se ponavlja posljednjih dana: prvak Engleske, Španjolske i Italije, osvajač kupa i superkupa u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji, najbolji strijelac u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji, više od 100 golova u svakoj državi. Ništa se ne može usporediti s osjećajem saznanja da sam ostavio trag u državama u kojima sam igrao i da sam veselio navijače klubova za koje sam igrao. Za ovo radim, ovo me motivira i to ću loviti do zadnjeg dana.

Hvala svima koji su sudjelovali u ovom putovanju. Držimo se skupa!''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider