Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transferne glasine

Navijači Atletica prosvjedovali protiv dolaska Cristiana Ronalda, pogledajte što im je odgovorio

Cristiano Ronaldo želi napustiti Manchester United, s kojim ima ugovor do ljeta 2023. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Transferna saga Cristiana Ronalda dobila je novi nastavak. Početkom ovog tjedna vratio se u Manchester, gdje je razgovarao s čelnicima Uniteda o svojoj budućnosti.

Portugalac želi napustiti Old Trafford i potpisati za klub koji igra Ligu prvaka, a nakon što je njegov supermoćni menadžer Jorge Mendes zaprimio tri odbijenice, pojavila se mogućnost odlaska u Atletico Madrid.

No postoji jedan veliki problem, navijači španjolskog velikana ne žele portugalsku zvijezdu u svojoj momčadi. Pohitali su tako na trening prve momčadi i transparentima jasno dali do znanja što misle o eventualnom dolasku Ronalda.

Navijači Atletica ne žele Ronalda

"CR7 nije dobrodošao", poručili su navijači čelnicima madridskog kluba, ali i portugalskom dvojcu, Ronaldu i Mendesu.

Zanimljivo, čak se i Ronaldo oglasio o ovoj temi. Jedna od stranica na Instagramu koja prati portugalskog nogometaša objavila je fotografiju transparenta s treninga, a u komentarima se javio ni manje ni više nego portugalski nogometaš.

gol expired Modrić dobio povišenu temperaturu, Real Madrid posumnjao na zarazu koronavirusom divider

Ronaldo im ovo nije uzeo za zlo, shvatio je to kao šalu, pa odgovorio s četiri nasmijana emotikona, piše Mundo Deportivo.

U svakom slučaju, teško je očekivati da će se čelnici Atletica u konačnici odlučiti za Ronaldov dolazak. Bio bi to veliki financijski uteg za klub, ali i potencijalan razlog velikog nezadovoljstva navijača Atletica.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider