Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što se događa?

Zbog čega Ronalda nije bilo na derbiju sa Cityjem? Ne vjeruju svi u priču o ozljedi

Cristiano Ronaldo nije bio s momčadi na derbiju protiv Manchester Cityja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi su tijekom nedjelje ostali iznenađeni kada je je stigla vijest kako Cristiano Ronaldo nije u konkurenciji za gradski derbi na Etihadu protiv Manchester Cityja. Službeno je objašnjenje kako se radi o ozljedi kuka, što je prije utakmice potvrdio i trener Manchester Uniteda, Ralf Rangnick.

No britanskim se medijima, prvenstveno tabloidima poput The Suna, proširila i vijest kako je u pitanju možda drugi razlog Ronaldovog izostanka.

Prema informacijama iz kluba, igrači su bili neugodno iznenađeni viješću kako Ronalda neće biti na utakmici, ne samo u sastavu već i uopće na stadionu. Prema tim glasinama Ronaldo je trebao utakmicu započeti na klupi čime bi ispao žrtva Rangnickove taktičke postave.

Ronaldo odbio biti na utakmici?

Na to je navodno Portugalac reagirao velikim nezadovoljstvom i odsustvom s utakmice koje je službeno opravdano kako nastavak problema s kukom koji ga je mučio u posljednje vrijeme.

Da s tim objašnjenjem nešto nije u redu natuknuo je i legendarni bivši kapetan Uniteda, Roy Keane. On je u TV emisiji, repliciravši još jednoj legendi Garyju Nevilleu, koji je pak rekao kako je neigranje Ronalda možda i dobra vijest za United, rekao:

''Opasno je govoriti baš da je bolje da Ronaldo nije na raspolaganju, bilo da je riječ o ozljedi ili čemu već. Mislim da bi ipak htio imati Ronalda u sastavu.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider