Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Legendo, drži se!

Cristiano Ronaldo nakon svega što mu se dogodilo proteklih mjeseci zatražio psihološku pomoć!

Cristiano Ronaldo najradije bi prebrisao ovu 2022. godinu.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Nogometaš Manchester Uniteda i portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo potražio je pomoć poznatog kanadskog psihologa Jordana Petersona, prenosi španjolski sportski list Marca.

Ronaldo je prije dva tjedna na društvenim mrežama objavio sliku s Petersonom.

"Imao je problema u životu prije nekoliko mjeseci, pa mu je prijatelj poslao neke od mojih videa. Rekao je da ih je gledao, a zatim je pročitao moju knjigu. Ronaldo misli da mu je knjiga pomogla i tada je htio razgovarati sa mnom. Razgovarali su bili smo oko dva sata. Pokazao mi je opremu koju koristi kako bi ostao u top formi, razgovarali smo o njegovim tvrtkama, o tome što želi u budućnosti i preprekama s kojima se suočava", rekao je Peterson u TV emisiji Piersa Morgana.

Ne ide mu u klubu, ne ide mu s reprezentacijom

Ronaldo (37) je ove sezone odigrao samo osam utakmica za Manchester United u svim natjecanjima i postigao samo jedan gol. Propustio je većinu predsezonskih priprema Crvenih vragova jer je navodno želio prijeći u klub koji ove sezone igra u Ligi prvaka iako ima ugovor s klubom s Old Trafforda do kraja sezone.

Ronaldo se našao na meti kritika medija i navijača u domovini jer se reprezentacija Portugala nije uspjela plasirati na Final Four Lige nacija.

Cristiano Ronaldo Novi sramotan potez Cristiana Ronalda, navukao na sebe bijes cijele nacije divider

No, povrh svega, Ronaldo je ovog proljeća pogođen strašnom obiteljskom tragedijom jer mu je preminulo dijete. Njegova zaručnica Georgina Rodriguez trebala je roditi blizance, ali je prilikom poroda došlo do komplikacija - kćerka je preživjela, ali sin je, nažalost, preminuo. To ga je izuzetno pogodilo i nema sumnje da je utjecalo na njegove kasnije izvedbe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider