Nakon što je bio djelomično zaslužan za dovođenje Matthijsa de Ligta u Juventus, Cristiano Ronaldo mogao bi još jednom biti ključna osoba u velikom transferu. Ovaj put riječ je o napadaču Intera – Mauru Icardiju.

Kako prenosi talijanska Gazzetta dello Sport, Juventus je odlučio krenuti po Icardija, nakon što je Cristiano Ronaldo dao "zeleno svjetlo" za dovođenje Argentinca. U Juventusu vide Icardija kao idealnu osobu za otvaranje više prostora za portugalsku zvijezdu u napadu, s obzirom na to da Cristiano Ronaldo nema namjeru preseliti se u čistu špicu napada, već ostati na poziciji lijeve polušpice.

Stara dama navodno čeka konačni ishod pregovora s Manchester Unitedom o dovođenju Romelua Lukakua, pa ako to propadne, onda će svim silama krenuti po Icardija. Rok za razmjenu igrača s Manchester Unitedom, u koju bi bio uključen i Paulo Dybala, jest četvrtak u 18 sati po hrvatskom vremenu, kada u Engleskoj istječe prijelazni rok.

Treba reći da vrlo vjerojatno od toga neće biti ništa jer je navodno Dybala tražio previše novca od Uniteda, koji nije želio s njim riskirati.

Lukaku je pak na izlaznim vratima Crvenih vragova, među čije se redove nije ni vratio, a trebao je to napraviti još u ponedjeljak. Ostao je u Belgiji gdje trenira sa svojom bivšom momčadi – Anderlechtom i čeka da ga klub s Old Trafforda proda.

Podsjetimo još na situaciju s kraja finalne utakmice u Ligi nacija, kada je Cristiano Ronaldo prišao De Ligtu i rekao mu "dođi u Juventus". Nizozemski stoper priznao je kasnije da mu je to bio jedan od faktora zbog kojeg se odlučio na torinski sastav, pa nas neće iznenaditi ako se slično dogodi i u slučaju Icardi.