Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve ovisi o lukakuu

Nakon De Ligta, Cristiano Ronaldo pokušat će nagovoriti i Icardija na dolazak u Juve?

Nakon što je bio uspješni posrednik u dovođenju Matthijsa de Ligta, Cristiano Ronaldo mogao bi isto pokušati i s Maurom Icardijem.

Cristiano Ronaldo i Mauro Icardi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je bio djelomično zaslužan za dovođenje Matthijsa de Ligta u Juventus, Cristiano Ronaldo mogao bi još jednom biti ključna osoba u velikom transferu. Ovaj put riječ je o napadaču Intera – Mauru Icardiju.

Kako prenosi talijanska Gazzetta dello Sport, Juventus je odlučio krenuti po Icardija, nakon što je Cristiano Ronaldo dao "zeleno svjetlo" za dovođenje Argentinca. U Juventusu vide Icardija kao idealnu osobu za otvaranje više prostora za portugalsku zvijezdu u napadu, s obzirom na to da Cristiano Ronaldo nema namjeru preseliti se u čistu špicu napada, već ostati na poziciji lijeve polušpice.

Matthijs de Ligt (Foto: AFP) Stigao je De Ligt: Nizozemski stoper budućnosti potpisuje za Juventus divider

Stara dama navodno čeka konačni ishod pregovora s Manchester Unitedom o dovođenju Romelua Lukakua, pa ako to propadne, onda će svim silama krenuti po Icardija. Rok za razmjenu igrača s Manchester Unitedom, u koju bi bio uključen i Paulo Dybala, jest četvrtak u 18 sati po hrvatskom vremenu, kada u Engleskoj istječe prijelazni rok.

Treba reći da vrlo vjerojatno od toga neće biti ništa jer je navodno Dybala tražio previše novca od Uniteda, koji nije želio s njim riskirati.

gol expired Dinamo bez pobjede protiv Ferencvaroša: Nezgodan rezultat uoči uzvrata divider

Lukaku je pak na izlaznim vratima Crvenih vragova, među čije se redove nije ni vratio, a trebao je to napraviti još u ponedjeljak. Ostao je u Belgiji gdje trenira sa svojom bivšom momčadi – Anderlechtom i čeka da ga klub s Old Trafforda proda.

Podsjetimo još na situaciju s kraja finalne utakmice u Ligi nacija, kada je Cristiano Ronaldo prišao De Ligtu i rekao mu "dođi u Juventus". Nizozemski stoper priznao je kasnije da mu je to bio jedan od faktora zbog kojeg se odlučio na torinski sastav, pa nas neće iznenaditi ako se slično dogodi i u slučaju Icardi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider