Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVI SE SMIJU OBJAŠNJENJU

Oprostili su mu Georginu, ali sad pleše po rubu: Neki Saudijci traže protjerivanje Ronalda iz zemlje

Cristiano Ronaldo proživljava teških nekoliko dana.

Galerija Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo +8 Cristiano Ronaldo

Težak je utorak imao Cristiano Ronaldo. Njegov Al-Nassr izgubio je od Al-Hilala 2:0, a svijet su obišli njegovi ispadi. U prvom je hrvačkim zahvatom na pod srušio protivnika i prošao samo sa žutim kartom engleskog suca Michaela Olivera.

Mnogi su se čudili kako je Portugalac dobro prošao u tom slučaju, ali Saudijci su više poludjeli zbog drugog poteza koji je podigao prašinu u toj zemlji. Događaji na terenu već su do trenutka odlaska s terena Ronalda dobro naživcirali, a onda je potpuno otpustio kočnice.

Čini se da ga je najlakše izbaciti iz takta uzvicima ''Messi, Messi'', a to su mu vikali i navijači Al-Hilala. On je na to uzvratio primivši se za genitalije.

Cristiano Ronaldo VIDEO Žuta minuta Ronalda: U MMA stilu ''složio'' igrača na pod, a kasnije pokazivao međunožje divider

U zemlji u kojoj postoje vjerski zakoni takvo što očito vrijeđa osjećaje mnogih Saudijaca, pa je na društvenim mrežama eskalirao bijes. Neki su čak zatražili da ga vlasti deportiraju zbog takvog, za njih pretjerano prostačkog ponašanja.

U toj zemlji to je prekršaj

Lokalni mediji prenose objavu ugledne saudijske doktorice međunarodnog prava Nouf Bint Ahmede, koja je zatražila oštre mjere.

''Čak i ako su ga navijači Al-Hilala provocirali, on je pogriješio svojim odgovorom. Njegovo je ponašanje zločin. Radi se činu javne nepristojnosti, što se ovdje kažnjava uhićenjem i deportacijom u slučaju da ga počini stranac.''

Objašnjenju Al-Nassra se smiju

Al-Nassr je pokušao opravdati čin svoje najveće zvijezde, ali malo je tko tome povjerovao. Naime, preko sportskog novinara Muhammada Al-Enezija pustili su priopćenje u kojem se navodi kako se nije radilo o prostačkom činu, već se navodno uhvatio za međunožje zbog ozljede koju je zadobio tijekom utakmice

''Imam informaciju iz Al-Nassra. Ronaldo je pretrpio ozljedu i nije uputio uvredljive pokrete. Zadobio je jak udarac u osjetljivo područje i boljelo ga je čak i nakon utakmice.''

Mnogi sad opet izvlače činjenicu što su mu saudijske vlasti progledale kroz prste zbog života s nevjenčanom suprugom Georginom. To je u Saudijskoj Arabiji strogo zabranjeno, ali su zbog dolaska takve svjetske zvijezde Saudijci zažmirili na jedno oko.

No još ovakvih ''prekršaja'' moglo bi značiti i veći pritisak javnosti, a time i pravi skandal, što bi protjerivanje Cristiana Ronalda iz zemlje definitivno bio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider