Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Španjolci objavili fotografije

Ronaldo ljetuje u luksuznoj vili koja ima podzemnu "erotsku sobu", jahta od 5.5 milijuna funti na sidru, Bugatti u garaži...

Zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo i partnerica Georgina Rodriguez odmaraju u luksuznoj vili na Mallorci koja ima podzemnu "erotsku sobu“.

Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram)

Portugalski superstar Cristiano Ronaldo trenutačno se odmara od naporne nogometne sezone s djevojkom i petoro djece u luksuznoj vili na Mallorci.

Nogometaš Man Uniteda i njegova djevojka u srijedu su otkrili kako putuju na odmor fotografijama iz privatnog zrakoplova, a danas je procurilo kako su se zaputili na odmor na otok Mallorcu na luksuzno seosko imanje u podnožju planinskog lanca Tramuntana.

Fotografije luksuzne vile iz zraka pogledajte OVDJE.

Kapelica i erotska soba

Vila u kojoj su odsjeli ima svoju teretanu, bazen okružen palmama, nekoliko jacuzzija, teren za odbojku na plaži, mali teren za nogomet, piše u lokalnim novinama Ultima Hora koje su objavile fotografije tog čudesnog imanja.

Ali to nije sve, pazite sad ovo, novine su dodale kako vila ima vlastitu kapelicu i navodno podzemnu "erotsku sobu“.

Moguće kako je preporuku dobio od bivšeg suigrača Sergija Ramosa, koji je svojedobno tamo ljetovao sa suprugom Pilar Rubio i djecom. Ronaldu i Georgini ovo je prvo ljetovanje s dvomjesečnom kćerkicom Esmeraldom, a očekuje se kako će tamo provesti sljedećih desetak dana.

Jahta usidrena ispred otoka, Bugatti u garaži

Dosadi li mu na obali, može na "đitu“ sa svojom jahtom Azimut Grande, brodom vrijednim 5.5 milijuna funti koji je usidren jugozapadno od otoka.

Zasad još nije poznato koliko plaća dnevni najam luksuzne vile, ali lokalni mediji prenose kako je sa sobom ponio i dva automobila iz svoje flote, 8.5 milijuna funti vrijedan Bugatti Centodieci i Mercedes 4X4, koje je trajektom prebacio na otok.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider