Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
nesportski potezi

Ramosu su se sad smijali, Rakitiću skandirali, a Ronaldov potez ih je razbjesnio

Cristiano Ronaldo odgovorio je na nesportski potez jednakom mjerom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometna sudbina poigrala se u prošlom tjednu sa Sevillom i Realom. Prvo se u Kupu Real vratio se s 3:1 na 3:3 te tako izbacio Sevillu te produžio svoj niz bez poraza na 40 utakmica. No samo nekoliko dana kasnije Sevilla je bila to koja se vratila i preokrenula susret pogotkom Stefana Jovetića u sudačkoj nadoknadi za veliku pobjedu Andalužana.

U 66. minuti Real je poveo nakon drugog dosuđenog 11-erca u ove dvije utakmice. Prošli je sjećamo se izazvao velike kontroverze jer je Sergio Ramos izveo ''panenku'' i onda provocirao domaće navijače koji su ga vrijeđali. To je izazvalo veliku buru jer je Ramos domaći dečko iz Seville. Pokušao se bezuspješno opravdati, a onda je i sam postao tragičar. Upravo je on autogolom pokrenuo preokret Seville u samom finišu utakmice na oduševljenje cijelog stadiona. Kako se samo stvari vrate…

Zanimljivo, Ramosa su domaći navijači opet vrijeđali, ovaj put još žešće, a u isto su vrijeme skandirali svojim bivšim igračima, nekadašnjem kapetanu Ivanu Rakitiću i Daniju Alvesu koje je i sam kapetan reala spominjao nakon utakmice u Kup kralja.

Ronaldo gađao Vitola s leđa

Ovaj je pak penal realizirao Cristiano Ronaldo, ali također uz dosta prašine. Naime, prije 11-erca Vitolo je prošao pokraj bijele točke i malo je udubio. Bio je to nesportski potez baš kao i onaj Ronalda koji ga je nakon toga gađao loptom s leđa. Sudac ni jednog ni drugog nije kaznio, a trebao je.

''To je sve nogomet. Želio sam malo destabilizirati Cristiana jer dobro izvodi penale'', priznao je Ronaldo.

Zanimljivo madridska Marca istaknula je samo potez Vitola dok Ronaldovo gađanje s leđa igrača Seville nije spomenula. Zato su ludi u Sevilli koji sad osim domaćeg ''izdajnika'' Ramosa za sljedeću sezonu spremaju vatreni doček i Portugalcu.
 


Cristiano Ronaldo Throws The Ball At Vitolo! by RussellLerman

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider