Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
bolnica u madridu

Carlo Ancelotti u velikim problemima: Mora po trofej bez velikih zvijezda

Unatoč svim ozljedama i prenatrpanom rasporedu u sljedećih nekoliko tjedana, Ancelotti je najavio borbu za trofeje na svim frontama.

Carlo Ancelotti (Foto: Afp)

Europski nogometni prvak Real Madrid bit će oslabljen neigranjem petorice igrača u polufinalu Svjetskog klupskog prventva protiv egipatskog Al Ahlyja u srijedu u Rabatu.

Realov trener Carlo Ancelotti ne može računati na vratara Thibauta Courtoisa, napadača Karima Benzeme i braniče Edera Militaoa, Lucasa Vazqueza i Ferlanda Mendyja.

Svi su ostali u Madrid, no prva trojica bi mogla biti spremna za moguće finale u subotu ako Real napreduje.

Rijeka na Poljudu Nakon Lokomtive i Rijeka bocnula Hajduk na društvenim mrežama divider

Courtois je pretrpio ozljedu prepona tijekom zagrijavanja uoči nedjeljnog ogleda protiv Mallorce, dok je Benzema ozlijedio koljeno u susretu protiv Valencije 2. veljače. Francuskom napadaču je to treća ozljeda ove sezone. Na istoj utakmici već nakon pola sata igre zbog ozljede bedra je morao izaći i Militao. Vazquez i Mendy su izvan stroja već neko vrijeme.

Real se muči u posljednje vrijeme, pobijedio je samo u jednoj od posljednje tri ligaške utakmice, što je omogućilo Barceloni da poveća svoju prednost na osam bodova viška.

Unatoč svim ozljedama i prenatrpanom rasporedu u sljedećih nekoliko tjedana, Ancelotti je najavio borbu za trofeje na svim frontama.

"Kraljevski klub" očekuje polufinale Svjetskog klupskog prvenstva, a možda i finale, pa okršaj Lige prvaka s Liverpoolom i okršaj u Kupu Kralja protiv Barcelone, kao i utakmice LaLige.

"Nećemo odbaciti niti jedan turnir, vrlo smo blizu... U polufinalu španjolskog kupa, u osmini finala Lige prvaka, polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva," rekao je Ancelotti.

"Nikada ne želimo odbaciti utakmice, ali raspored je jednostavno izvanredan, ne staje. LaLiga želi svoj dio, FIFA želi svoj dio, UEFA želi svoj dio, španjolski FA želi svoj dio. .. Ne daju nam dan za odmor," dodao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider