Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pojačanja za Ligu prvaka

Conte zatražio od Chelseaja da potpiše jednog od ove dvojice igrača

Antonio Conte pritišće Chelsea kako bi mu osigurao jednog prvoklasnog stopera za iduću sezonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na vrhu Conteove liste za sljedeću sezonu nalaze se dvojica braniča, Leonardo Bonucci i Virgil van Dijk, a menadžer engleskog prvaka ima veliku želju dovesti barem jednog od njih. Conte bi time pojačao momčad za Ligu prvaka i obranu naslova.

Bonucci je bio na meti Chelseaja i prošlog ljeta, ali nije uspjelo doći do transfera. Stoper Juventusa košta oko 50 milijuna funti, a s obzirom da ima 30 godina, nije dugoročno najisplativija opcija. Pogotovo znajući da Chelesa u prošlosti nije nudio velike i dugoročne ugovore igračima u 30-ima.

Onaj koji bi mogao biti izglednija opcija je Virgil van Dijk, koji je nedavno bio u središtu pozornosti oko transfera u Liverpool, ali Southampton je prijavio momčad s Anfielda zbog nedopuštenog prilaska igraču.

S druge strane, Chelsea se nada kako će dogovoriti transfer Alexa Sandra iz Juventusa, dok bi se Tiemoue Bakayako trebao priključiti iz Monaca u transferu vrijednom 40 milijuna funti. Chelsea je također zainteresiran za napadača Evertona Romelua Lukakua, koji bi trebao biti zamjena za Diega Costu.

Kako god bilo, Conte vrlo mudro planira pojačanja kojima bi samo trebao ojačati ionako moćan sastav iz južnog Londona.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider