Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neshvatljivo ponašanje

Neodgovorni pojedinci iziritirali bivšu zvijezdu Juventusa: "Vi ste idioti!"

Juventusovo dijete prošle je godine završilo profesionalnu karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Italija je zemlja koja je po broju preminulih od koronavirusa prva u svijetu, čak s većim brojem nego Kina, iz koje se virus proširio.

Po svemu onome što možemo vidjeti i pročitati ovih dana, naši prekomorski susjedi u početku nisu dovoljno ozbiljno shvaćali opasnost koja im prijeti od koronavirusa, zbog čega je zaraza uzela maha.

Talijanske vlasti stoga su hitro reagirale i donijele stroge mjere stavivši cijelu zemlju u karantenu.

Neshvatljivo ponašanje recept za katastrofu

No, kako to već obično biva, neodgovorni pojedinci odlučili su ignorirati bilo kakve savjete i/ili zabrane pa nastavljaju živjeti dosadašnjim stilom života, ne shvaćajući ili ne želeći prihvatiti da je upravo takvo ponašanje recept za katastrofu.

Iritira to sve normalne ljude, među kojima je i Claudio Marchisio, bivši talijanski reprezentativac i nekadašnji igrač Juventusa, kluba u kojem je započeo i proveo veći dio svoje karijere.

"Za sve vas koji ste danas izašli iz kuće bez valjanog razloga - vi ste idioti", napisao je Marchisio na Instagramu.

Marchisio se inače prošlog ljeta umirovio, nakon što je posljednju sezonu u karijeri proveo u dresu ruskog Zenita. Nogomet je počeo igrati u Juventusu još kao sedmogodišnji dječak 1993. godine, tamo je prošao kroz kompletni omladinski pogon i u seniorskom nogometu igrao od 2005. do 2018., s iznimkom sezone 2007./2008. koju je proveo na posudbi u Empoliju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider