Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije sve tako crno

City iznenadio novom prognozom oko Agüera, Guardiola svima poslao poruku

Pep Guardiola optimističan je oko povratka Sergija Agüera na teren te je stao u njegovu obranu nakon sudara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Guardiola je izjavio kako će nastaviti dopuštati igračima Manchester Cityja da odlaze u inozemstvo na slobodan dan unatoč tome što je Sergio Agüero doživio automobilsku nesreću u Amsterdamu u kojoj je slomio dva rebra. Menadžer Cityja objasnio je kako ''on nije policajac''.

Agüero je zadržan u bolnici preko noći, a sigurnosni pojas spasio ga je od težih ozljeda. Nakon nesreće pojavila su se pitanja što najbolji igrač radi na putovanju par dana prije velikog derbija protiv Chelseaja u Londonu, no Guardiola je čvrsto dao do znanja da nema nikakvih problema s 29-godišnjim napadačem.

''Fizička sprema naših igrača je vrhunska. Naša atletska priprema je savršena. Trening nam je bio zakazan u 11 sati ujutro, ne u 8 sati pa je imao dovoljno vremena za odmor. Ja nisam policajac da na slobodan dan kontroliram gdje se igrači kreću'', objasnio je Guardiola.

Nakon pretraga Cityjeve medicinske službe, u klubu su mišljenja kako bi Agüero mogao biti natrag za samo ''dva do četiri tjedna'', a ne za dva mjeseca kako se prvotno mislilo.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider