Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PONOVNO IGRA SJAJNO

Zlatna kopačka pohvalila srpskog suigrača: "On je čaroban, ništa lošiji od De Bruynea""

Sergej Milinković-Savić ove je sezone najbolji igrač Lazija, koji bi mogao u borbu za titulu prvaka Italije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliku pobjedu ostvario je Lazio jučer na gostovanju kod Fiorentine. Veliku po važnosti, ali i po rezultatu, budući da su na Artemio Franchiju slavili rezultatom 0:4. 

Dvije asistencija na tom susretu upisao je Sergej Milinković-Savić, koji igra još jednu fenomenalnu sezonu. Druga od navedenih bila je za Ciru Immobilea, koji je postigao posljednji pogodak na susretu, a bivša europska zlatna kopačka nakon susreta je imala puno hvalospjeva za svog suigrača.

Ništa lošiji od De Bruynea

"Sergej je čaroban igrač. Vjerujte mi, on igra na istom nivou kao Kevin De Bruyne", rekao je talijanski napadač. 

27-godišnji Sergej je ove sezone upisao 12 nastupa, postigavši četiri gola, uz sedam asistencija. Time se samo nadovezao na odličnu prošlu sezonu, u kojoj je u 47 utakmica upisao 11 pogodaka i 12 asistencija.

On je u Laziju već osmu sezonu, nakon što je 2015. godine doveden iz Genka. Ukupno je za rimsku momčad odigrao 306 utakmica, uz 62 pogotka i 58 asistencija.

Zainteresiranih je veliki broj

Već par ljeta u nizu priča se o njegovom možebitnom transferu, no još nitko nije ponudio 75 milijuna eura, što je cifra koju je Lazio izvjesio kao onu bez koje neće niti ulaziti u pregovore.

Sergeja čeka nastup na Svjetskom prvenstvu, gdje Srbija odlazi s poslovično velikim ambicijama, uvjereni da ih ove godine mogu i ostvariti. Nije isključeno da u tom slučaju i Sergej ostvari veliki transfer, posebno ako znamo da ga svi vodeći engleski klubovi žele vidjeti u svojim redovima.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider