Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakva stijena

Nogometna zvijezda baš jako voli videoigre: Ona ga zavodi, a njemu je samo jedno na pameti

Ciro Immobile opet je demonstrirao svoju ljubav prema videoigrama.

Galerija Ciro Immobile i Jessica Melena (Screenshot) Ciro Immobile i Jessica Melena (Instagram) Ciro Immobile i Jessica Melena (Instagram) +8 Ciro Immobile i Jessica Melena (Instagram)

Ljubav nogometaša i videoigara je poznata stvar, naročito onih koji se još nisu skrasili. Jedan od takvih nogometaša nije napadača rimskog Lazija, Ciro Immobile. On se itekako skrasio s prelijepom Jessicom Melenom, s kojom ima već troje djece.

No Ciro se u bogatom obiteljskom životu nije odrekao svoje opsesije. Videoigre su važan dio njegova života, što nam na društvenim mrežama s vremena na vrijeme otkriva njegova supruga.

Plavuša na tribinama utakmice SP-a košarkaša (Screenshot) Analizirao utakmicu pa izgubio dar govora kada je režiser pokazao navijačicu Brazila na tribinama divider

Izbacila je novi video na Instagramu na kojem pokušava 29-godišnjem suprugu odvratiti pozornost zavodničkim plesom, no njegova reakcija nije onakva kakvu bi očekivali kod velike većine muškaraca dok kraj njih pleše prelijepa žena.

Pogledajte kako to Immobile uspijeva odoljeti supruzi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider