Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Football Fest

Ćiro Blažević: Čeferin može napraviti puno i za hrvatski nogomet

Trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević bio je dio nogometnog panela Football Brunch, koji je održan u Ljubljani, u Champions Loungeu, na temu Nogomet u regiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao najava prvog Football Festa, nogometnog sajma i konferencije, koji će se održati od 27. do 30. listopada u Zagrebu, u Ljubljani je organiziran 3. Football Brunch na kojem je glavni gost bio proslavljeni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević.

Uz Blaževića, dva dana nakon što je Brunch održan u Splitu, s gostom Aljošom Asanovićem, sudionik panela je bio i Alan Balen, glavni organizator Football Festa.

''Iako poznajem Balena kao vrhunskog profesionalca, ne bih bio ovdje da ne vjerujem u Football Fest kao odličan projekt. Svima nam treba takvo događanje na kojem se mogu svi susresti, porazgovarati i razmijeniti mišljenja'', rekao je popularni Ćiro koji je u Ljubljani izazvao oduševljenje svih gostiju Football Bruncha, osoblja i prolaznika te dodao:

''Drago mi je da smo u Ljubljani, pogotovo nakon što je Slovenija, ali i regija dobila novog predsjednika institucije, kao što je UEFA, Aleksandra Čeferina. Vjerujem da tako sposoban čovjek može puno napraviti, ne samo za slovenski, već i za hrvatski i regionalni nogomet.''

Balen je govorio o konceptu Football Festa, sajma i konferencije na kojem će svi zaljubljenici u nogomet moći doživjeti puno zabavnog sadržaja, zanimljivih nastupa i natjecanja te vidjeti izložbeni prostor najvećih tvrtki iz nogometnog svijeta.

''Veliki broj tvrtki treba duži period vremena da sklopi neki posao u nogometu. Kroz Football Fest nam je želja povezati sve i ubrzati dogovaranje poslova te otvoriti prostor za nove ideje i suradnje'', rekao je Balen dodavši da će Football Fest (www.footballfest.eu) posjetiti predstavnici UEFA-e te da je podrška došla i od institucija što ukazuje na važnost takvog događanja na kojem se očekuje više od 50 tisuća posjetitelja te klubovi i savezi iz cijele regije.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider