Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tomas poražen

Ciprani namučili United: Ronaldo krenuo od prve minute, asistirao za pobjedu

Odigrane su prve utakmice 3. kola Europske lige.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

U susretu 3. kola E skupine Europske lige Manchester United je na gostovanju pobijedio Omoniju sa 3;2, dok je u drugom susretu iz ove skupine Šerif, kojeg vodi Stjepan Tomas, kod kuće izgubio od Real Sociedada sa 0:2.

Omonija je povela protiv Manchestera golom Karima Ansarifarda u 34. minuti i obranila je prednost do kraja poluvremena.

Crveni vragovi su u nastavku zabili tri gola, a strijelci su bili Marcus Rashford (53, 84) i Anthony Martial (63). Konačnih 3:2 postavio je Nikolaos Panagiotou pet minuta prije kraja susreta.

Tomas poražen na domaćem terenu

U drugom susretu Real Sociedad je na gostovanju porazio Šerif sa 2:0. Momčad hrvatskog stručnjaka Stjepana Tomasa dobro se držala u prvom poluvremenu, no gosti su u nastavku ipak stigli do pobjede.

gol expired VIDEO Kaos u Švedskoj, prekinuta utakmica Europske lige! Letjele baklje i topovski udari divider

Sociedad je poveo u 53. minuti golom Davida Silve, a sedam minuta kasnije Šerif je ostao s igračem manje nakon što je isključen Moussa Kyabou. U nastavku akcije Brais Mendez je ubacio, a Aritz Elustondo glavom zabio za 2-0.

Na ljestvici vodi Real Sociedad s devet bodova, Manchester United ima šest, Šerif tri, a Omonija je bez bodova.

PSV zabio pet komada

U susretu iz skupine A PSV Eindhoven je na gostovanju porazio Zurich sa čak 5:1. Nizozemski sastav je pitanje pobjednika razriješio već u prvom poluvremenu postigavši četiri gola.

Prva dva gola zabio je Yorbe Vertessen 10, 15), a do konca prvog dijela među strijelce su se upisali i Cody Gakpo (22) i Xavi Simons (35). Gakpo je u 55. zabio za 5:0, a poraz domaćina ublažio je Jonathan Okita u 87. minuti.

gol expired Zvezda upisala prvu pobjedu u Europskoj ligi, gosti se nisu dobro proveli na Marakani divider

Nikola Katić je za Zurich igrao od 71. minute, dok Ivan Santini nije nastupio. U drugom susretu iz ove skupine od 21.00 sati igraju Arsenal i Bodo/Glimt.

Nakon nepotpunog trećeg kola na vode Bodo/Glimt i PSV sa po četiri boda, Arsenal ima tri, a Zurich je upisao i treći poraz.

Ludogorec osvojio bod u gostima

U skupina C HJK i Ludogorec su odigrali 1:1. Gosti su poveli u 10. minuti preko Matiasa Tissere, izjednačio je Perparim Hetemaj u 55. minuti. Simon Sluga nije branio za goste.

Kasnije se sastaju Roma i Real Betis. Na ljestvici vodi Betis sa šest, Ludogorec ima četiri, Roma tri, a HJK je na nuli. U skupina F Sturm i Lazio su odigrali bez golova.

Domaćin je od 82. minute igrao bez isključenog Jusufa Gazibegovića. Hrvatski veznjak Toma Bašić nije igrao za goste. Večeras se još sastaju Midtjylland i Feyenoord. Lazio i Sturm imaju po četiri boda, a Midtjylland i Feyenoord po tri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider