Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što je ovo bilo?

VIDEO Pulisic zabio hat-trick pa svojom proslavom gola zbunio sve, ali kasnije objasnio zašto je tako slavio

SAD je pomeo Panamu 5:1 u pretposljednjem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, ali šou je ukrao njihov najbolji igrač Christian Pulisic.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentacija SAD-a nije imala problema u susretu protiv Paname u kvalifikacijama i taj rezultat nije iznenadio nikoga, ali iznenadio je junak utakmice Christian Pulisic neobičnom proslavom gola.

Ameri su se doveli u vrlo ugodnu situaciju uoči posljednjeg kola, a za potvrdu plasmana u Katar ne smiju u zadnjem kolu izgubiti s pet ili više golova od Kostarike. Jučerašnji junak u gaženju Paname bio je napadač Chelseaja s tri gola.

Snimku situacije pogledajte OVDJE

Pokušao crva zbog mladića koji boluje od raka

Prvi je zabio već u 17. iz penala, drugi gol također iz penala u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a svoju sjajnu partiju zaključio je trećim golom u 65. minuti. To nije bilo tako neobično jer je Pulisic najbolji igrač SAD-a, ali ono što je začudilo svjetsku javnost bila je njegova proslava gola.

Pokušao je izvesti "crva", legao je i počeo ga raditi, ali shvatio je brzo, čitaj na vrijeme, da mu ne ide baš i odustao kad su suigrači dotrčali do njega…

Uskoro je procurio razlog njegove proslave i doista je sjajan. Pulisic je gol posvetio mladom nogometašu Masonu Ogleu koji unatoč raku kostiju i umjetnom koljenu i dalje igra za svoju srednju školu.

Tablica kvalifikacija za SP

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider