Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najgori scenarij

Eriksen ostao bez svog sna, ali ne želi ni razgovarati s Tottenhamom

Prema posljednjim informacijama, Christian Eriksen ipak ovo ljeto neće preseliti u La Ligu.

Christian Eriksen (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nadanja Christiana Eriksena da će ovog ljeta preseliti u Španjolsku su izblijedjela, prenosi Daily Mirror.

Veznjak Tottenhama je ranije ovog mjeseca odbio interes Manchester Uniteda jer želi nastaviti svoju karijeru u Španjolskoj, ali čini da zasad od toga neće biti ništa. Međutim, Eriksen ne želi ni raspravljati o novom ugovoru s Tottenhamom.

Doduše, Real i Atletico nisu poslali službenu ponudu za danskog veznjaka, iako su više puta bili povezivani s njime. I sad je cijela priča stala. A Eriksen će izgleda ostati u Tottenhamu dok mu ne istekne ugovor na kraju sezone.

Klub iz sjevernog Londona ponudio je bivšem igraču Ajaxa novi ugovor vrijedan 200 tisuća funti tjedno, ali Eriksenovi predstavnici nisu spremni razgovarati s klupskim čelnicima.

Veznjak je, također, bio izostavljen iz udarnih 11 u posljednjoj utakmici Spursa, a konačan rezultat bio je šokantan po Pochettinovu družinu. Naime, Tottenham je izgubio 0:1 kod kuće od Newcastlea, a Eriksen je ušao u drugom poluvremenu kao zamjena.

Dinamo obara rekord, zadržava Olma i dovodi pojačanje: Velika šansa za povijesni uspjeh u Ligi prvaka! Momčad Dinama (Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider