Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozbiljna opcija

Realu ''pukao film'': Uprava odlučila dovesti igrača za kojeg Zidane nije dao odobrenje

Real Madrid planira započeti pregovore s Tottenhamom o potpisivanju Christiana Eriksena u zimskom prijelaznom roku.

Florentino Perez i Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Danski veznjak Christian Eriksen ponovno je u transfernim planovima Reala, koji ovog puta ne želi dopustiti da prilika opet nestane.

Zinedine Zidane ljetos je inzistirao na potpisivanju Paula Pogbe, ali čini se da od toga zasad neće biti ništa. Crveni vragovi nisu spremni pregovarati o odlasku svog veznjaka, dok je Tottenhamu atmosfera poprilično narušena.

Spursi su pokušali obnoviti Eriksenov ugovor, no danski je reprezentativac jasno poručio da želi napustiti klub do idućeg srpnja, kada mu istječe ugovor. Kako prenosi Marca, predsjednik Tottenhama Daniel Levy naredio je svojim ljudima da potraže adekvatnu ponudu za prodaju danskog veznjaka.

gol expired Tajnoviti Dalić to nikada nije napravio: Priprema li izbornik veliko iznenađenje? divider

Los Blancosi će pričekati do 1. siječnja 2020., prije nego što krenu u pregovore, ali ne isključuju dati ponudu Tottenhamu prije početka sljedeće kalendarske godine. Spursi znaju da bi Eriksena mogli izgubiti besplatno i bit će više nego voljni pregovarati o njegovu transferu.

Uprava Reala svjesna je da momčad treba pojačati, smatra da nedostaje energije, brzine i snage. Iako Eriksen ne posjeduje sve te karakteristike, više je plemeniti veznjak, prvi dodir s loptom i preciznost dodavanja ono je što ga čini posebnim.

Zidane nije pristao na njegov dolazak tijekom ljeta, ali izgledno je kako neće imati izbora ako uprava Reala odluči da je to ispravna odluka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider