Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JUVENTUS GA SE ODRIČE

Legenda kluba na kraju sezone napušta svoju Staru damu!?

Juventus bi u iduću sezonu trebao ući s ponešto drugačijom obrambenom slikom.

Juventus (Foto: Afp)

Još od 2004. godine Giorgio Chiellini član je Juventusa, otkako je kao 20-godišnjak pristigao iz Rome, gdje nije dobio priliku u prvom sastavu. 18 godina kasnije, on je legenda kluba čiju od 2018. godine nosi kapetansku vrpcu.

No, sve vodi tome da trenutno upisuje svoje posljednje nastupe u Juventusu. Iako ugovor s klubom ima do ljeta 2023. godine, sve je jasnije da će karijeru morati nastaviti negdje drugdje.

Svi putevi vode u MLS

37-godišnji stoper bi, prema pisanju Fabricija Romana, ali i nekih drugih talijanskih medija, mogao karijeru nastaviti u američkoj MLS ligi. Već nekoliko klubova izrazilo je interes, a dobio je i dvije službene ponude.

Chilellini je i ove sezone odigrao tek 19 ligaških susreta, jedan dio čak ulazeći s klupe, ali mora se reći i kako je dio sezone izostao zbog ozljede. 

Kako Juventus svakako dovodi pojačanje na poziciju stopera, činjenica je da bi Chiellini pored tog novog igrača te De Ligta i Bonuccija svakako ostao višak, odnosno ne bi se mogao nadati velikoj minutaži. Ako karijeru želi završio igrajući, a ne bodreći momčad s klupe, odlazak iz kluba očito će mu biti jedina opcija.

Chiellini je inače četvrti igrač u povijesti po broju nastupa za Juventus.

On sam još uvijek nije donio odluku, ali jasno je da će još nekoliko faktora ovisiti o tome.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider