Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se SOS poziv

Chelsea pronašao privremenu zamjenu za Sarrija: Malo toga ga može spasiti

Chelsea ozbiljno razmatra o Steveu Hollandu kao potencijalnoj zamjeni za Maurizija Sarrija.

Maurizio Sarri (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema Daily Telegraphu, Chelsea je spreman poslati poziv u pomoć pomoćniku engleske reprezentacije Steveu Hollandu, u slučaju da se sljedećeg tjedna rastane sa Sarrijem.

Posao talijanskog stručnjaka pod velikom je prijetnjom nakon što Chelsea već neko vrijeme ne izgleda kao svoj niti ide u dobrom smjeru. Unatoč tome što je impresionirao u prvim mjesecima sezone. Ali, Bluesi su potpuno pali u formi te je pitanje mogu li ovako nastaviti sezonu.

Nije problem u tri poraza u zadnjih šest utakmica u svim natjecanjima. Problem su blamaže protiv Cityja i Bournemoutha te ispadanje u FA kupu od Uniteda. Osim toga, izgubio je poziciju u Premierligi koja vodi u Ligu prvaka.

Sve to navelo je čelnike Chelseaja da počnu ozbiljno razmišljati o njegovoj smjeni, a znamo kako se na Stamford Bridgeu nisu dugo zadržali ni oni koji su imali puno više uspjeha. Taktičar o kojem se razmišlja je Southgateov pomoćnik Steve Holland, koji je bio prisutan na nekoliko posljednjih utakmica.

No prije nego dođe do te realizacije, Chelsea će morati isposlovati i dogovor s FA-om.

Nakon godina šutnje javio se posramljeni nogometaš i iznio "prljavi veš" o Icardiju i Wandi Icardi i Wanda (Foto: AFP) Mauro Icardi i Wanda Nara (Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Instagram) +2 Wanda Nara i Mauro Icardi (Instagram)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider