Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novo ime

Chelsea doveo pojačanje prije Dinama, iskrcali 75 milijuna eura za igrača koji je odbio Francusku

Prvo kolo Lige prvaka Dinamo - Chelsea igra se u utorak, 6. rujna od 18.45 na Maksimiru.

Wesley Fofana (Foto: Afp)

Ples kuglica spojio je Dinamo i Chelsea u grupnoj fazi Lige prvaka, a upravo će londonska momčad novu europsku sezonu otvoriti gostovanjem na Maksimiru, i to već za dva tjedna.

Kako bi što spremnije dočekali novu sezonu, Bluesi su odlučili iskrcati 75 milijuna eura za veliko pojačanje iz Leicestera, Wesleyja Fofanu koji bi trebao osnažiti posljednju liniju koja je ovog ljeta pretrpila ozbiljne promjene.

Dinamo Dinamo saznao raspored utakmica u Ligi prvaka: Odmah nas čeka spektakl na Maksimiru divider

Otišli su Antonio Rudiger i Andreas Christensen, zbog čega su odlučili dovesti novo ime. Klubovi su već jučer sve dogovorili, a francuski će nogometaš potpisati ugovor na šest godina, odnosno do 30. lipnja 2028. godine, otkrio je talijanski novinar koji se specijalizirao za transfere Fabrizio Romano.

Dogovorena je odšteta od 75 milijuna eura, što uključuje i bonuse, a sada se samo još čeka službena potvrda.

Odbio poziv Didiera Deschampsa

Upravo je Fofana trebao zaigrati za francusku nogometnu reprezentaciju u sklopu Lige nacije protiv Hrvatske na Poljudu, poslao mu je Dider Deschamps poziv, ali sada već bivši igrač Leicestera morao ga je odbiti.

Budući da se ženio za samo četiri dana kasnije, Fofana se zahvalio na pozivu i tako odgodio potencijalni debi u dresu Tricolora.

Najbolji trenuci Hrvatska - Francuska

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider