Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još sanjaju Premier ligu

Prva pobjeda otkako su smijenili Bilića: Watford uvjerljivo slavio i najavio bolje dane

Watford je u 37. kolu Championshipa isprašio Birmingham s 3:0.

Vicarage Road, stadion Watforda (Foto: Afp)

Nogometaši Watforda ubilježili su prvu pobjedu otkako su vlasnici kluba smijenili bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića.

Nakon što su za vikend s novim trenerom Chrisom Wilderom poraženi na gostovanju kod Queens Park Rangersa (1:0), sinoć su u 37. kolu Championshipa na svojem terenu s 3:0 svladali Birmingham i ostali u igri za plasman u play-off.

Klubovi koji na kraju osnovnog dijela sezone, po završetku 46. kola, budu plasirani od treće do šest pozicije, razigravat će za to jedino preostalo mjesto koje vodi u Premier ligu (prvi i drugi na kraju sezone idu izravno u najviši rang engleskog nogometa).

Watford je lani ispao iz Premier lige i ultimativni klupski cilj bio je ekspresni povratak, ali ne može se reći da su na pravom putu. Smijenili su već dva trenera i sada sreću traže s trećim, koji je upisao svoj prvi trijumf na klupi.

Sada se nalaze na 10. mjestu, a šestoplasirani Blackburn bježi im četiri boda, s tim da ima i utakmicu manje.

Prije reprezentativne stanke pred Watfordom je jedan naoko lagan zadatak, ove subote bit će domaćini pretposljednjem Wiganu i tu se tri boda podrazumijevaju ako žele ostati u utrci za play-off.

U svakom slučaju, Watford i njegovi vlasnici nipošto ne žele odustati od Premier lige. Vremena ima dovoljno, još je devet utakmica pred njima i bit će prilike za skokove na ljestvici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider