Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brentford sam odlučuje

Bilić izgubio i prijeti mu katastrofalan scenarij, Leeds se vratio u Premierligu nakon 16 godina

WBA je tako ostao na 82 boda, pet manje od vodećeg Leedsa, a jednim više od trećeg Brentforda, no uz utakmicu više od ta dva sastava.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, porazom 1:2 (1:1) na gostovanju kod Huddersfield Towna u susretu pretposljednjeg, 45. kola druge engleske lige došli su u veliku opasnost da ispuste drugo mjesto na ljestvici koje izravno vodi u Premierligu, a poraz WBA u Huddersfieldu ujedno je i teoretski osigurao povratak Leedsa u društvo najboljih nakon 16 godina.

Huddersfield je poveo u 4. minuti golom Wilocka, WBA je poeavnao preko O'Sheaja u 42. minuti, no u savršnici dvoboja pobjedu domaćima osigurao je Smith-Rowe u 86. minuti.

WBA je tako ostao na 82 boda, pet manje od vodećeg Leedsa, a jednim više od trećeg Brentforda, no uz utakmicu više od ta dva sastava.

Bilić strepi, Brenford sam odlučuje o svojoj sudbini

Leeds je osigurao jedno od prva dva mjesta koja izravno vode u Premierligu, dok bi WBA po prvi put mogao ostati bez jedne od prve dvije pozicije na ljestvici nakon čak 35 kola u slučaju da Brentford u subotu ne izgubi na gostovanju kod Stoke Cityja. U slučaju remija Stokea i Brentforda, Brentford će preskočiti WBA prije posljednjeg kola zbog bolje razlike pogodaka.

Huddersfield je, pak, pobjedom protiv WBA praktički osigurao ostanak, sada je 17. sa 51 bodom, šest više od 22. Hull Cityja i 23. Luton Towna koji se nalaze u zoni ispadanja.

Hrvatski veznjak Filip Krovinović odigrao je drugo poluvrijeme za WBA.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider