Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otvara se nova prilika

Svi su vidjeli ''četvrtog suca'' kako slavi gol Liverpoola: Kao i svi navijači, zna što ova pobjeda znači

Dramatičan kraj utakmice na Anfieldu proslavio je i četvrti sudac, barem se tako mislilo na prvu.

Četvrti sudac slavio gol Liverpoola (Screenshot)

Liverpool je u dramatičnoj završnici na Anfieldu ove nedjelje pobijedio Tottenham autogolom Tobyja Alderweirelda, čime je nastavio sanjati mogućnost osvajanja naslova prvaka, prvog od sad već davne 1990. godine.

Koliko je taj autogol nakon udarca Mohameda Salaha značio navijačima Redsa, pokazuje i snimka na kojoj pogodak ludo slavi i ''četvrti sudac''. No ipak se ne radi se o četvrtom sucu, već o službenom fizioterapeutu koji je na raspolaganju sucima, a koji je vjerojatno iz Liverpoola.

Čovjek je očito navijač Liverpoola i nije si mogao pomoći. Vjerojatno i on zna što je ova pobjeda značila.

Navijači Tottenhama bili su bijesni jer su mislili da se radi o sucu, ali zanimljivo je da je na prošlom susretu ovih protivnika na Anfieldu izjednačujući pogodak Spursa proslavio pomoćni sudac stisnutom šakom.

Liverpool ima dva boda više, ali i utakmicu više od Manchester Cityja. No momčad s Anfielda uspješno je riješila prvu od dvije velike utakmice do kraja prvenstva. Za dva tjedna u Liverpool stiže Chelsea, dok City u travnju igra dvije teške utakmice u četiri dana, dočekuje Spurse pa mora na Old Trafford kod najvećeg rivala.

No i jedni i drugi će osim ovih derbija morati paziti da se ne poskliznu i na tzv. malim utakmicama. Šest ludih kola ostalo je u Premierligi.

Pobjednički pogodak Liverpoola i sporno slavlje pogledajte ovdje.
 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider