Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kazne za (ne)disciplinu

Četiri kluba kažnjena u 29. kolu, najlošije prošao Hajduk

Hajduk je kažnjen sa 35.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava njegovih navijača tijekom utakmice Osijek - Hajduk.

Torcida u Gradskom vrtu (Foto: Dubravka Petrić/Pixsell)

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige, Alan Klakočer donio je odluke o kaznama za 29. kolo Prve HNL. Kažnjeni su Hajduk, Osijek, Rijeka i istra 1961.

Hajduk je kažnjen sa 35.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava njegovih navijača tijekom utakmice Osijek - Hajduk.

Pripadnici navijačke skupine Torcide, smješteni na sjevernoj tribini, u 34. minuti potrgali su osam sjedalica i ubacili ih na tartan stazu, a potom su u 71. minuti upalili 22 baklje i 3 stroboskopa, od čega su petnaest baklji i jedan stroboskop ubacili na tartan stazu.

Vučkićev drugi gol protiv Istre

Nije samo Torcida radila probleme

Osijek je kažnjen sa 20.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Osijek - Hajduk. Pripadnici navijačke skupine Kohorte, smješteni na istočnoj tribini, u 49. minuti upalili su jedanaest baklji, dvije dimne bombe, dva stroboskopa i jedan vatromet.

Istra 1961 je kažnjena sa 10.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Istra 1961 - Rijeka, dok je Rijeka kažnjena sa 6.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava njezinih navijača na utakmici Istra 1961 - Rijeka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider