Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otvoreni pregovori!

Matjaž Kek je već bivši? Novi trener Rijeke dolazi iz Češke?

Iz Češke je stigla vijest da je trener Libereca Jindrich Trpišovsky glavni trener za nasljednika Matjaža Keka na klupi Rijeke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako je vjerovati češkom portalu isport.blesk.cz, Matjaž Kek već je bivši trener Rijeke, jer čelnici aktualnog prvaka Hrvatske intenzivno tragaju za nasljednikom! Spomenuti izvor objavio je vijest da je Rijeka zainteresirana za aktualnog trenera Libereca - Jindricha Trpišovskog.

Loši rezultati u prvoj polovici sezone, tek treća pozicija u HNL-u i interes Slovenskog nogometnog saveza nešto je što neće još dugo zadržati Keka na klupi Rijeke. Češki portal piše da su ljudi iz Rijeke bili na utakmici tamošnjeg prvenstva između Jihlave i Libereca, te da su razgovarali s čelnicima kluba koji vodi Tripišovsky. Češki trener ima interes i iz Slavije Prag, a na špekulacije da odlazi iz Libereca kaže:

"U Liberecu još imam posla i koncentriran sam samo na posljednja tri kola jesenskog dijela prvenstva. Nitko me iz Slavije nije kontakirao, a jedino što znam je interes jednog kluba iz inozemstva (Rijeka)", rekao je Tripišovsky.

Trpišovsky je na klupi Libereca je igrao protiv Hajduka u play-offu Europske lige u sezoni 2015/16, te je slavio dvije minimalne pobjede kojim se plasirao u grupnu fazu natjecanja.

U sezoni 2015/16 Liberec je pod njegovim vodstvom završio na 4. mjestu, dok je sezonu kasnije bio 9.. Trenutno se nakon 13 odigranih kola nalazi na 4. mjestu sa sedam pobjeda, dva remija i četiri poraza (23 osvojena boda).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider