Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Seli na Otok?

Kreće licitacija: Europski velikan ponudio čak 5 milijuna funti za talentiranog hajdukovca

Započeo je remont škotskog velikana, a prva želja je talentirani igrač Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako je Rangers prekinuo desetogodišnju dominaciju Celtica i osvojio škotsko prvenstvo, Celtic je ovog ljeta započeo ozbiljan remont.

Prvo su doveli novog trenera Angea Postecoglua koji će danas odraditi prvi trening s novom momčadi, a njegova prva želja je 19-godišnji branič splitskog Hajduka, Mario Vušković.

gol expired Ulaznice su planule u rekordnom roku: Sve je spremno za invaziju hrvatskih navijača na Kopenhagen divider

Celtic je već stupio u kontakt s čenicima splitskog kluba, ponudivši 5 milijuna funti za braniča koji će ovog ljeta sigurno napustiti redove poljudske momčadi. Iako se radi o visokom iznosu, uprava Hajduka sigurno neće pristati na prvu ponudu. 

Prijelazni rok je tek započeo, a do kraja kolovoza njegova cijena može samo narasti. Osim toga, Cetlic nije jedini klub koji u svojim redovima želi vidjeti talentiranog braniča.

Već otprije za Vuškovića je zainterisiran Torino koji će od naredne sezone voditi hrvatski trener Ivan Jurić. Hoće li talijanski klub poslati bogatiju ponudu na poljudsku adresu ili netko treći, tek ćemo vidjeti.

No jedno je sigurno, Vušković je glavni adut splitskog kluba u ljetnom prijelaznom roku. Transfermarkt ga cijeni na 6,5 milijuna eura, a Hajduk ga neće tako olako pustiti, u njegov se transfer polažu velike nade.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider