Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navodno čelnik Al Nassra

Dijeli se snimka bogatog Saudijca: "Dao sam 200 milijuna eura za Ronalda, a on samo zna vikati 'siuuu'"

Snimka čovjeka za kojeg se piše da je jedan od direktora Al Nassra kako se dere na Ronalda postala je viralna.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Portugalski superstar Cristiano Ronaldo ne briljira baš na startu svoje saudijske avanture, Al Nassr je poražen u Superkupu od Al-Ittihada (3:1), a najžešće kritike pobrao je upravo najplaćeniji svjetski nogometaš.

Cristiano Ronaldo Zbunjenom Ronaldu ponovio se Maksimir: CR7 dobio porciju kao protiv Dinama u Zagrebu divider

Trener Rudi Garcia istaknuo je njegov promašaj u prvom poluvremenu i dodao kako bi on vjerojatno promijenio tijek utakmice, a navijači sipaju svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama. Oni istaknutiji, čitaj oni koji su zadovoljstvo imanja Ronalda u svojem klubu i platili, puno javnije izražavaju svoje nezadovoljstvo.

Video postao viralan

Tako je na društvene mreže procurio i postao viralan video na kojem je navodno jedan od klupskih direktora. Bogati Saudijac nervozno je prigovarao Ronaldovoj igri:

"Potrošio sam 200 milijuna eura, a on samo zna reći 'siuuu'", vikao je bijesno.

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo oko ruke stavio sat od 715 tisuća eura posvećen novom poslodavcu divider

Ronaldo je potpisao za Al Nassr po završetku Svjetskog prvenstva u Katru, u koji je stigao kao slobodan igrač po raskidu ugovora s Manchester Unitedom. Crveni vragovi otpustili su ga usred Mundijala zbog kontroverznog intervjua koji je dao poznatom engleskom novinaru Piersu Morganu i u kojem je žestoko kritizirao klupsku upravu, trenera i suigrače.

@dalu_cajamarca 🤣🤣🤣Estan enojadisimos😅 , siquiera agardezcan , que ya les sale el siuuuu….!!!#alnassar #alnassarfc #realmadridfc #arabiasaudita🇸🇦 #siuuuuu #cr7goat🐐 #cr7jr #ligaarabe🇸🇦 #cristianoronaldosfans1 #bichosiuuuuuuuu🐐🇵🇹 @نادي النصر السعودي #cristianoronaldoedit #humor #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #shiu #comandante #teamocr7 #💀💀 #🐐🇵🇹 ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider