Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najava finala

Čeferin nahvalio Modrića: ''Što stariji, to bolji''

Čeferin podijelio svoja razmišljanja pred finale Lige prvaka.

Predsjednik UEFE Aleksander Čeferin (Foto: Afp)

 Prošlogodišnji pokušaj formiranja Superlige prošao je neslavno, a i danas stanje u europskom nogometu nije bajno, Aleksander Čeferin komentirao je u kakvim je odnosima s upravom Real Madrida:

''Nemam problema s Real Madridom, naravno, trenutno nemam kontakt s upravom kluba. No prisutnost Real Madrida u finalu Lige prvaka dokaz je koliko su natjecanja u ligi čista. Real Madrid i Barcelona su u finalu za muškarce i žene. Nitko se nije miješao niti utjecao na ishode.''

Nahvalio Benzemu i Modrića

Nadovezao se Čeferin na nevjerojatno težak put Reala do ovogodišnjeg finala:

''Već u polufinalu nisam vjerovao bi Real Madrid mogao eliminirati Manchester City, pogotovo nakon poraza u prvoj utakmici. Ali očito su kao mačke sa sedam života. Iskusna su ekipa, ali imaju po meni slabu obranu. Imaju čudesnog Karima Benzemu za kojeg sam puno puta rekao da je po meni jedan od najpodcijenjenijih igrača u povijesti nogometa, a Luka Modrić, što stariji, to bolji!"

Nije htio prognozirati pobjednika jer kako i sam kaže:

''Liverpool ima mlađe igrače, ali i puno iskustva u finalima. Ne bih se usudio prognozirati pobjednika jer gotovo uvijek pogriješim. Svakako očekujemo zanimljivo finale", zaključio je Čeferin.

Pred nama je repriza finala iz 2018. godine kada je Real u Kijevu poprilično uvjerljivo svladao Liverpool 3:1, podsjetimo se da je ta utakmica obilježila karijeru Lorisa Kariusa, tadašnjeg golmana Liverpoola.

Loris Karius (Screenshot) Najgori vratarski nastup u povijesti finala Lige prvaka: Društvene mreže nisu imale milosti divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider