Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte snimku

Ancelotti zapjevao himnu Reala na velikoj proslavi, nogometaši umirali od smijeha

Carlo Ancelotti je prvi trener u povijesti koji je osvojio četiri Lige prvaka.

Carlo Ancelotti (Foto: Afp)

Carlo Ancelotti ne prestaje oduševljavati navijače Real Madrida. Pobjedom protiv Liverpoola (1:0) u finalu Lige prvaka, momčad je odveo do 14. naslov prvaka Europe u povijesti i trećeg pehara ove sezone.

Tako je nakon posljednjeg sučevog zvižduka poletio u zagrljaj svojim nogometašima, ali i zaplesao s njima. Oduševio je tim potezom svoje nogometaše, ali i sveukupnu nogometnu javnost. No simpatični Don Carlo nije stao na tome.

Povratkom u španjolsku prijestolnicu nogometaše Reala dočekala je razdragana masa navijača. Nekoliko stotina tisuća navijača pozdravilo je svoje heroje na trgu Cibeles i okolnim madridskim ulicama, a nakon toga se slavlje preselilo na Santiago Bernabeu.

Ludnica u Madridu: Mbappe dobio neviđenu porciju uvreda, Marcelo briznuo u plač, a Modrić pobrao ovacije Real Madrid slavi naslov prvaka Europe Igrači Reala slave naslov prvaka Europe u Madridu Marcelo slavi naslov prvaka Europe u Madridu +1 Real Madrid slavi naslov prvaka Europe

Predstavljen je svaki nogometaš, a onda je Ancelotti uzeo mikrofon u ruke i otpjevao himnu Real Madrida. Iza njegovih leđa nogometaši su umirali od smijeha, ali i spremno zapjevali u glas sa svojim trenerom koji se nedavno upisao u povijest.

Postao je prvi trener u povijesti koji je četiri puta osvojio Ligu prvaka, dva puta s Milanom te dva puta s Realom, ali i prvi trener koji je osvojio naslov prvaka u svim ligama petice.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider